「オールデイダイニング ORIGAMI」の名物料理「ナポリタン」の丸秘レシピをご紹介します。
Chef Anpo at ALL DAY DINING “ORIGAMI” will show you how to cook Spaghetti Napolitan. Please enjoy cooking!
材料〈1人分〉
・スパゲティ 100g
・タマネギ 60g
・ピーマン 15g
・マッシュルーム 40g
・ボンレスハム 40g
・むきエビ 5尾
・トマトケチャップ 120g
・無塩バター 5g
・オリーブオイル 適量
・生クリーム 20g
・白ワイン 適量
・パセリ 適量
Ingredients for one serving
・Spaghetti 100g
・Onion 60g
・Bell Pepper 15g
・Mushroom 40g
・Ham 40g
・Shrimp 5 shrimps
・Tomato ketchup 120g
・Unsalted butter 5g
・Fresh cream 20g
・Olive oil for taste
・White wine for taste
・Parsley for garnish
ホテルの詳細はこちら www.capitolhoteltokyu.com
#stayhome
#stayhomewiththecapitolteam
#thecapitolhoteltokyu
#origami_capitolhotel
#foodstagram
#Neapolitan
#ザキャピトルホテル東急
#オリガミ
#おうち時間
#ナポリタン