【公式】シェフの味 ORIGAMI ナポリタン/ How to cook spaghetti Napolitan of All Day Dining ORIGAMI

【公式】シェフの味 ORIGAMI ナポリタン/ How to cook spaghetti Napolitan of All Day Dining ORIGAMI

「オールデイダイニング ORIGAMI」の名物料理「ナポリタン」の丸秘レシピをご紹介します。

Chef Anpo at ALL DAY DINING “ORIGAMI” will show you how to cook Spaghetti Napolitan. Please enjoy cooking!

材料〈1人分〉
・スパゲティ    100g
・タマネギ     60g
・ピーマン     15g
・マッシュルーム  40g
・ボンレスハム   40g
・むきエビ     5尾
・トマトケチャップ 120g
・無塩バター    5g
・オリーブオイル  適量
・生クリーム    20g
・白ワイン     適量
・パセリ      適量

Ingredients for one serving
・Spaghetti    100g
・Onion      60g
・Bell Pepper    15g
・Mushroom    40g
・Ham       40g
・Shrimp      5 shrimps
・Tomato ketchup  120g
・Unsalted butter   5g
・Fresh cream    20g
・Olive oil for taste
・White wine for taste
・Parsley for garnish

ホテルの詳細はこちら www.capitolhoteltokyu.com
#stayhome
#stayhomewiththecapitolteam
#thecapitolhoteltokyu
#origami_capitolhotel
#foodstagram
#Neapolitan
#ザキャピトルホテル東急
#オリガミ
#おうち時間
#ナポリタン

江戸東京野菜 レシピカテゴリの最新記事