Hellow. Japanese chef Takashi Kawasaki.
I was born in Japan and I have lived in Manila for 9 years since I was 25.
Graduated from Japanese cooking college and I have a Japanese chef license.
●Instagram
http://instagram.com/chef_takashi/
●Takashi Japanese Cuisine
http://instagram.com/takashijapanesecuisine/
https://ja-jp.facebook.com/TakashiJapaneseCuisine/
I introduce simple Japanese food recipe.
and Im professional who cooks Japanese food using Philippines ingredients also
I teach you many good japanese food in this channel.
はじめまして、シェフ川崎たかし34歳です!
フィリピンはマニラで活動しています。
◎シェフ
◎日本食を製造
◎飲食業のコンサルタント
◎レストランを運営
◎料理学校の講師や、テレビ、イベント出演
●インスタグラム
http://instagram.com/chef_takashi/
●【グローバルフードデザイン】
フィリピン飲食進出、現地での運営サポート
http://www.gfooddesign.com/about-us.html
25歳 単身フィリピンに上陸(父が駐在していたため)
28歳 現地パートナーと、【TAKASHI レストラン】をオープン。
●インスタグラム
http://instagram.com/takashijapanesecuisine/
●フェイスブック
https://ja-jp.facebook.com/TakashiJapaneseCuisine/
30歳 食品製造業を開始
32歳 日本で【グローバルフードデザイン】を設立。
フィリピン飲食進出、現地での運営サポート
●http://www.gfooddesign.com/about-us.html
33歳 日本人妻に年子の姉弟をもうけ
父として頑張らにゃと思う
よろしくお願いします(^^)
音楽: Good time 01
URL: InShot
#japaneserecipe #japanesefood #Philippines food #japanese cooking #homemadefood