#88 “旨味”を最大限に引き出す マッシュルームのスープ 星野晃彦シェフ直伝 | BOCUSE AT HOME

#88 “旨味”を最大限に引き出す マッシュルームのスープ 星野晃彦シェフ直伝 | BOCUSE AT HOME

#88
ポール・ボキューズの星野シェフが教える
最大限に”旨味”を引き出す
マッシュルームのスープ
Soupe aux Champignons de Paris

■INGREDIENTS
Coming Soon

■ABOUT THIS COOKING CHANNEL
皆さんこんにちは、ブラッスリー ポール・ボキューズ 銀座の料理長・星野晃彦です。この料理教室では、私たちが普段レストランでやっているフランス料理をなるべくそのまま再現したいと思っています。少し手の込んだソースの作り方やひと手間加えた下ごしらえなど、ご家庭でのお料理に少しでもお役に立てたら幸いです。是非ご覧ください。

Hello, my name is Teruhiko Hoshino, and I am Chef at Brasserie Paul Bocuse Ginza. In these online cooking classes, I try as far as possible to reproduce the French cuisine that we actually serve in our restaurant. From special sauces to clever ways of preparing ingredients, I hope you find this channel useful in your day-to-day cooking

INFORMATION
◇Official Website ブラッスリー ポール・ボキューズ 銀座 公式サイト
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