毎月変わる季節に合わせた「葉月」の献立に伺いました。
「どうぞ!」の掛け声など、チーム一体となったおもてなしが素晴らしくてそこからも日本の良さを感じられるお店でした。
OMAKASEから予約か、荻野さんのInstagramにキャンセルがたまに出ているので要チェック!
The menu changes monthly to reflect the season, and this time we visited for the “Hazuki” menu.
The hospitality of the whole team was wonderful, and I could feel the Japanese quality of the restaurant from the shout of “Douzo!
It was a restaurant where we could feel the Japanese style.
You can make reservations through OMAKASE, or check Mr. Ogino’s Instagram for cancellations every now and then!
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☁️住所 東京都港区赤坂6-3-13
🎀評価 食べログ4.05
🌙予算 30,000〜39,999
🕒時間 17:30~20:30
🗓定休 日曜日
💰支払 カード可
📝情報 ミシュラン★ / 百名点2021
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