【100万回再生ナスレシピ🍆】おナスの唐揚げ✨🍺&🍚にあうヤツができました。甘辛でいい感じ

【100万回再生ナスレシピ🍆】おナスの唐揚げ✨🍺&🍚にあうヤツができました。甘辛でいい感じ

こんにちはタカタクです♪
今回は外カリ中とろのおナスの唐揚げの話
甘辛テイストで🍺&🍚にメチャクチャあいます!

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〈材料〉
なす 2本
〈つけダレ〉
みりん 大さじ1
しょうゆ 大さじ1
ごま油 大さじ1
コチジャン 大さじ1
顆粒鶏ガラスープの素 小さじ1
オイスターソース 小さじ1
にんにく 1/2片

片栗粉  大さじ5-6
揚げ油  適宜
お塩  少々

〈作り方〉
①なすを洗いヘタを切り乱切りにする

②ボウルにつけダレの材料を入れ
 よく混ぜ合わせる

③②になすを入れ混ぜながらタレをもみ込み
 常温で10分ほどおき味を染み込ませる

④③に片栗粉をまぶし、170-180℃の油で
 たまにひっくり返しながら2-3分揚げる
 表面カリッとしたらOK!

⑤器にもりつけて少しお塩をふりかけたら
 出来上がり♪

よかったら参考にしてみてね♪
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〜タカタクのせっかちレシピ〜
妻と2人のこどもたちのお腹を満たすことが使命の
共働きサラリーマン『タカタク』が作る料理の話!

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毎日忙しいみなさまの献立作りに
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〈Ingredients〉
2 eggplants
〈Sauce〉
1 tablespoon mirin (sweet cooking sake)
1 tablespoon soy sauce
1 tablespoon sesame oil
1 tablespoon gochujang (red pepper paste)
1 teaspoon granulated chicken broth
1 teaspoon oyster sauce
1/2 clove garlic

5-6 tablespoons potato starch
Frying oil to taste
A pinch of salt

How to make
①Wash eggplant, cut off the stem and cut into pieces.

②Put the sauce ingredients into a bowl and mix well.

③ Add the eggplant to ②, stir to coat with the sauce, and let sit at room temperature for 10 minutes to soak in the seasoning.

④Coat ③ with potato starch and deep-fry in oil at 170-180℃ for 2-3 minutes, turning over occasionally. When the surface is crispy, it is OK!

⑤Serve in a bowl and sprinkle a little salt on top.

I hope you enjoy it.
If you think it looks good, please give it a high rating👍and subscribe to our channel 😋.

〜Takataku’s Impatient Recipes〜
This is the story of a businessman, Takataku, whose mission is to feed his wife and two children.

I’m going to show you his easy cooking recipes.
He mainly introduces simple cooking recipes in impatient videos of less than one minute!

I hope it will be of some help to those of you who are busy every day
We hope it will be of some help to your busy daily menu planning.

#タカタク#料理レシピ#なす#唐揚げ

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