【家庭料理】美しい野菜の揚げ浸し/めんつゆ簡単レシピ/シンプルな和食のおかず/一週間の献立に役立つ作りおき #49

【家庭料理】美しい野菜の揚げ浸し/めんつゆ簡単レシピ/シンプルな和食のおかず/一週間の献立に役立つ作りおき #49

今日の家庭料理は、簡単なめんつゆレシピ、野菜の揚げ浸しです。【料理と暮らしの動画】Itadakimasu Recipeへようこそ!

[タイムコード]
0:00 オープニング
0:26 野菜をカットする
1:17 めんつゆを準備する
1:36 野菜を素揚げする
5:00 ナスの素揚げ
6:10 野菜をめんつゆに浸し、冷蔵庫へ
6:39 野菜の揚げ浸しの完成。いただきます。

[野菜の揚げ浸しの材料]
めんつゆ 800ml-1000ml
米油
かぼちゃ
ピーマン
パプリカ
オクラ
いんげん
みょうが
椎茸
なす
大葉
大根おろし

[関連動画]
めんつゆの作り方

———————————————————————–

[English]
【Japanese home cooking】Agebitashi / Simple Japanese food what I eat #49

Welcome to Itadakimasu Recipe! I live in Tokyo, Japan. I would like to introduce you to Japanese home cooking. Today I will show you how to make Agebitashi. My Agebitashi is very colorful! I hope you enjoy it!

[Timecode]
Opening
How to cut vegetables
Prepare Mentsuyu
Deep fry without breading or batter
How to deep fry eggplants
Add Mentsuyu for vegetables are soaked
Agebitashi is ready! Time to eat

[Agebitashi of vegetables Ingredients]
800ml-1000ml mentsuyu
rice oil
Kabocha(Japanese pumpkin, squash)
green peppers
yellow pepper
red pepper
okra
green beans
Myoga(Japanese ginger)
Shiitake mushroom
Eggplant
Shiso leaves.
Grated Japanese radish

[Related video]
How to make Japanese soup stock (Dashi), and Noodle Soup Base (Mentsuyu)

Egg salad sandwich

[Music]
relax110
relax111
relax091
composer : Masami Tomoshige
作曲者 : トモシゲマサミ

#揚げ浸し #丁寧な暮らし #暮らしのvlog

野菜 簡単レシピカテゴリの最新記事