ほうれん草とベーコンのキッシュ 作り方 フレンチの定番レシピ シェフ直伝の裏技あり! chef koji

ほうれん草とベーコンのキッシュ 作り方 フレンチの定番レシピ  シェフ直伝の裏技あり! chef koji

フランスのレストランや大阪の老舗フレンチレストラン。リッツカールトン大阪などで腕を磨いたシェフKoji がご家庭でも簡単に作れるレシピを公開していきます。

フランス料理は、難しそう。手間がかかると思われがちですが簡単で身近な食材を使い美味しくできます。

今回は人気レシピのキッシュです。日本でもメジャーなお料理です。

今回はほうれん草とベーコンを使って美味しく仕上げました😊

是非チャレンジしてみてください。

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レシピ内で使用した。物は、こちらを参考にしてみてください。

https://room.rakuten.co.jp/room_e73fd151d3/1800003477004477?scid=we_rom_iphoneapp_col_others

材料(1台分)
– バター      125g
– 小麦粉      250g
– 卵         1個      
– ほうれん草     1束
ーベーコン      150g
– 牛乳        100cc
– 生クリーム     45cc
ー卵 2個
– 塩・胡椒

Chef koji Instagram
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Chef Koji worked at restaurant in france and Osaka’s well-established French restaurant. Chef who has experience working at Ritz-Carlton Osaka etc. We will also release recipes that can be easily made at home.

French cuisine seems to be difficult. Although it is thought that it takes time and effort, it can be delicious with easy and familiar ingredients.

This time is an introduction of sauteed with chitin with bones.
Please try challenging.

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It was used in the recipe. Things, please refer to this.

https://room.rakuten.co.jp/room_e73fd151d3/1800003477004477?scid=we_rom_iphoneapp_col_others

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