【根菜、秋野菜】さつまいもとにんじんの塩きんぴらのレシピ Japanese cooking

【根菜、秋野菜】さつまいもとにんじんの塩きんぴらのレシピ Japanese cooking

ご覧いただきありがとうございます😊

主婦レシピです。

今回は、さつまいもとにんじんの塩きんぴらのご紹介です。
フライパンで短時間でできますが、蒸し焼きにすることで
さつまいもの甘味が引き出せます😊
彩がとても綺麗なので、お弁当のおかずなどにいかがでしょうか?

【さつまいもとにんじんの塩きんぴら】
さつまいも 小2本(200g)、、、7mm角の棒状に切る。水にさらしてアクを抜く
にんじん 1/2本、、、7mm角の棒状に切る

酒 大さじ2
みりん 大さじ2
砂糖 大さじ1
塩 ひとつまみ

ごま油 大さじ1

フライパンにごま油を熱し、さつまいもとにんじんを炒める。
水大さじ3を加え蓋をし、3分蒸し焼きにする
3分経ち、火が通っていたら、調味料を加え、水分を飛ばすように煮からめて出来上がり。

ぜひ再生リストをご活用ください!
ただいま食材別に簡単レシピをまとめているところですので、
今使いたい食材別に検索できます😊

お気軽にコメントいただけると嬉しいです😊
ご希望の野菜など(スーパーにあるような一般的なもの)、
調理法や味付けなどリクエストいただきましたら、
できる限り対応し、レシピを考え動画にしたいと思います。

またぜひお立ち寄りください😊

Thank you for watching😊.

This is a housewife recipe.

This time, I’d like to introduce you to salted sauteed sweet potatoes and carrots.
It can be made in a frying pan in a short time, but steaming it brings out the sweetness of the sweet potatoes.
The sweetness of the sweet potatoes can be brought out by steaming😊.
I’m sure you’ll love it!

This is a great way to bring out the sweetness of the sweet potatoes.
2 small sweet potatoes (200g), cut into 7mm cubes. Soak in water to remove scum.
1/2 carrot, cut into 7mm cubes.

2 tablespoons sake
2 tablespoons mirin
1 tablespoon sugar
A pinch of salt

1 tablespoon sesame oil

Heat sesame oil in a frying pan and fry sweet potatoes and carrots.
Add 3 tablespoons water, cover with a lid, and steam for 3 minutes.
After 3 minutes, add the seasoning and let it simmer for a while to release the water.

Please take advantage of the playlist!
We are in the process of compiling a list of simple recipes by ingredient.
You can search by the ingredient you want to use now😊.

I’m sure you’ll love it.
If you have any questions, please do not hesitate to contact me.
If you have any questions, please feel free to comment 😊.
If you have any questions, please do not hesitate to contact me.

Please stop by again soon😊.

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