Ratatouille Recipeプロが教えるラタトゥイユの美味しい作り方 夏野菜煮込み カポナータ

Ratatouille Recipeプロが教えるラタトゥイユの美味しい作り方 夏野菜煮込み カポナータ

How to make delicious Ratatouille made by the chef.
It’s a simple recipe of cutting vegetables and steaming, but the point is the amount of salt and how to add it!!
It’s delicious whether it’s hot or cold! Enjoy as a sauce for pasta or put on grilled meat or fish!

Ingredients
1 Tomato
1/2 Onion
1/2 Eggplant
1/2 Zucchini
1/4 Red Bell pepper
1/4 Yellow Bell pepper
4cloves Garlic
1 Bay leaf
2tbs White wine
4g Salt

※It’s made from the kitchen at home, my daughter’s voices and life sound are also included.

夏バテ防止に!プロが作る美味しいラタトゥイユの作り方を紹介します。
野菜を切って蒸し焼きするだけの簡単なレシピですが、ポイントは塩の分量と入れ方です。温かくても冷やしても美味しい、パスタのソースに使ったり、焼いた肉や魚に乗せたりと使い勝手抜群です!

材料
トマト 1個
玉ねぎ 1/2個
ナス 1/2本
ズッキーニ 1/2本
パプリカ(黄) 1/4個
パプリカ(赤) 1/4個
ニンニク 4片
ローリエ 1枚
白ワイン 大さじ2
塩 4g

※自宅のキッチンから作っているので、娘たちの声や生活音も一緒に入っております。

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