クッキーレシピ 野菜クッキーの作り方 Cookie recipe how to make vegetable cookies

クッキーレシピ 野菜クッキーの作り方 Cookie recipe how to make vegetable cookies

野菜の鮮やかな色を利用してクッキーを作りました。
ビーツは、ほんの少し入れただけでも鮮やかなピンクに
なるので、お菓子作りにはとても重宝する食材です。
我が家では、ビーツを収穫したら、茹でて冷凍し、
お菓子作りや、スムージーを作る時など、
一年中利用しています。
同じように、モロヘイヤやも大量に収穫し、
茹でて冷凍します。
カボチャは、保存がきくのでその都度調理していますが、
今年は、バターナッツカボチャが、30こも収穫できたので
スープやピューレにして冷凍しようかと、考え中です。

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💡note
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I made cookies using the bright colors of vegetables.
The beets are bright pink even with just a little bit added.
It is a very useful ingredient for making sweets.
At home, when the beets are harvested, they are boiled and frozen,
When making sweets or making smoothies,
I use it all the year round.
Similarly, a large amount of Moroheiya and
Boil and freeze.
Pumpkins are cooked each time because they can be preserved, but
This year, 30 butternut pumpkins were harvested
I’m thinking of refrigerating it with soup or puree.

【野菜クッキー材料】
薄力粉      50g
ココナッツオイル 15 g
アガベシロップ  15 g
ビーツ      15 g
(モロヘイヤとカボチャは、20 g)

180度で20分
混ぜて焼くだけ簡単です。

[Vegetable cookie ingredients]
Soft flour 50g
Coconut oil 15 g
Agave syrup 15 g
Beetroot 15 g
(20 g for Moroheiya and pumpkin)

20 minutes at 180 degrees
It’s as easy as mixing and baking.

【自己紹介】Self-introduction

無肥料無農薬で野菜を育てて15年になります。
40代主婦、二児の母です。
オーガニックスーパーで週3回パートしつつ、
毎日畑に立っています。
畑でとれる旬の食材で簡単で 美味しいレシピを紹介したり、
野菜づくりの様子をご紹介しています。

It has been 15 years since I grew vegetables without fertilizers and pesticides.
A housewife in her 40s, a mother of two children.
While doing part three times a week at the organic supermarket,
I stand in the field every day.
Introducing simple and delicious recipes with seasonal ingredients that can be taken in the field,
Introducing the state of making vegetables.

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