AKK FOOD 第22弾
『韓国風野菜炒め、サニーレタス巻き』
【材料】
豚子間切れ肉 200㌘
人参 一本
玉ねぎ 一個
サニ-レタス
醤油 大さじ2
お酒 大さじ2
ごま油 大さじ2
砂糖 大さじ1
にんにく 適量
生姜 適量
コチュジャン 好きな量
AKK FOODは、オーストラリアで出会った酒好き、飯好き、旅好き、欲の塊の三人衆です。オーストラリア在住シェフ兄貴、北海道人、名古屋人のハングリーキッチンハンド達。住んでる所は違えどグルメを追求していこうと始めたAKK FOOD。ご家庭で出来る料理・テクニックそして夢をお届けします!
Three people belong in “AKK FOOD” We like doing a lot of things, such as drinking alcohol, eating, travelling and so on. A chef who lives in Australia, and two kitchen hands who live in Sapporo and Nagoya. We live in different cities and countries. However, we try to strive for a meal together. That is why we made a team that is “AKK FOOD” We will upload a video on how to cook meals like homemade meals and techniques. Achieving our dream as well.
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